Over ons

Henny en Mischa worden beide aangetrokken door de horeca. Al vanaf de eerste baantjes sprak de horeca hen aan en was het een droom om ooit op zichzelf iets te gaan beginnen. Op het moment dat ze daar met elkaar over begonnen te praten kwamen er meerdere ideeën ter sprake, hieruit ontstond het concept Jansen & Janssen Coffee & More. Wat in eerste instantie een leuk idee leek is uitgegroeid tot een droom die werkelijkheid wordt om in Heerlen een eigen koffiespeciaalzaak op te starten.

 

Uit eigen ervaring hebben Henny en Mischa zelf de positieve en negatieve eigenschappen ondervonden in een koffiezaak, dit sprak aan om het anders te doen. Ze willen iets extra's doen voor hun gasten door ervoor te zorgen dat deze een uniek kopje koffie of thee voorgeschoteld krijgen. Dit bereiken ze door een uitgebreid assortiment van smaken en een stukje luxe toe te voegen. Denk hierbij aan eigen gemaakte koekjes en latte art. Doormiddel van een afwisselend assortiment aan koffie wordt er ieder seizoen een speciale smaak koffie aangeboden die net dat beetje extra geeft.

 

 

 

Ook staan er regelmatig stagiaires op de werkvloer:

Ontmoet Janna:

Hoi ik ben Janna, ik ben 16 jaar. Ik zit op het adelante college in Houthem.

Ik volg pré-entree, waardoor ik komend schooljaar in niveau 1 kan instromen. Ik wil graag naar Arcus voor de Horeca opleiding.

Als ik niet naar school ga loop ik stage. Drie dagen in de week bij Jansen & Janssen.

Ik vind het leuk om te koken, te bakken en broodjes op te maken.

Ik sport veel. Elke dinsdag en zaterdag ben ik te vinden bij Academy Seo, voor een stevig partijtje Taekwondo of Hapkido.

Sinds kort volg ik op woensdag ook zangles bij Schunck en ben ik weer gestart met een nieuwe musical bij Musical Unlimited.

Ik heb zin om weer iets nieuws te leren bij Jansen & Janssen. Ik ben blij deze kans te krijgen.

Ontmoet Wannaree:

Mijn naam is Wannaree Deelert. Ik ben 17 jaar en ik volg de entree opleiding assistente horeca voeding en voedingsindustrie aan het Arcus College. Momenteel loop ik stage bij Jansen & Janssen. Ik zit op dansles waar ik verschillende stijlen volg. Naast dansen zing en acteer ik erg graag. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vrienden & vriendinnen en kijk ik graag films.
Graag wil ik de KTM opleiding volgen en hierna de opleiding tot stewardess.