Over ons

Henny en Mischa worden beide aangetrokken door de horeca. Al vanaf de eerste baantjes sprak de horeca hen aan en was het een droom om ooit op zichzelf iets te gaan beginnen. Op het moment dat ze daar met elkaar over begonnen te praten kwamen er meerdere ideeën ter sprake, hieruit ontstond het concept Jansen & Janssen Coffee & More. Wat in eerste instantie een leuk idee leek is uitgegroeid tot een droom die werkelijkheid wordt om in Heerlen een eigen koffiespeciaalzaak op te starten.

 

Uit eigen ervaring hebben Henny en Mischa zelf de positieve en negatieve eigenschappen ondervonden in een koffiezaak, dit sprak aan om het anders te doen. Ze willen iets extra's doen voor hun gasten door ervoor te zorgen dat deze een uniek kopje koffie of thee voorgeschoteld krijgen. Dit bereiken ze door een uitgebreid assortiment van smaken en een stukje luxe toe te voegen. Denk hierbij aan eigen gemaakte koekjes en latte art. Doormiddel van een afwisselend assortiment aan koffie wordt er ieder seizoen een speciale smaak koffie aangeboden die net dat beetje extra geeft.

 

 

 

Ons personeel:

Ontmoet Mischa: Als jongste gediplomeerde barista van Nederland timmert Mischa hard aan  de weg betreft het verhogen van het koffieniveau in parkstad. In zijn eerste jaar als barista heeft hij zelfs een plek bemachtigd in de koffie top 100! 

 

Ook staan er regelmatig stagiaires op de werkvloer:

Ontmoet Janna:

Hoi ik ben Janna, ik ben 16 jaar. Ik zit op het adelante college in Houthem.

Ik volg pré-entree, waardoor ik komend schooljaar in niveau 1 kan instromen. Ik wil graag naar Arcus voor de Horeca opleiding.

Als ik niet naar school ga loop ik stage. Drie dagen in de week bij Jansen & Janssen.

Ik vind het leuk om te koken, te bakken en broodjes op te maken.

Ik sport veel. Elke dinsdag en zaterdag ben ik te vinden bij Academy Seo, voor een stevig partijtje Taekwondo of Hapkido.

Sinds kort volg ik op woensdag ook zangles bij Schunck en ben ik weer gestart met een nieuwe musical bij Musical Unlimited.

Ik heb zin om weer iets nieuws te leren bij Jansen & Janssen. Ik ben blij deze kans te krijgen.