Skip to content

Gezellige lunchroom in Heerlen

Bent u op zoek naar een gezellige lunchroom in Heerlen? Dan bent u bij Jansen & Janssen – Coffee & More aan het juist adres! Met een breed assortiment van overheerlijke broodjes heeft u altijd wat lekkers te kiezen. Kom binnenkort langs voor een uitgebreide lunch. Eet u liever thuis of buiten de deur? Met onze samengestelde pakketten heeft u een volledige maaltijd die u overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast verzorgen wij ook een high tea in Heerlen waarbij u ruime keuze heeft uit verschillende lekkernijen. Met heerlijke taarten, koekjes en bonbons is er voor elke lekkere trek wel iets te vinden.

Overheerlijke verse broodjes

Bij onze lunchroom in Heerlen maken wij alleen gebruik van kwaliteitsproducten. Onze ambachtelijk bereide broodjes worden met verse producten belegd voor een heerlijke lunch. Met meer dan 50 verschillende soorten belegde broodjes, is de keuze reuze. Zo hoeft een maaltijd in onze lunchroom in Heerlen nooit te vervelen. Trek in iets warms? Met een krokante tosti Hawaii of een Mexicaanse panini geniet u van een warme lunch met gesmolten kaas. Iedere dag maken wij ook verse soep, geserveerd met vers brood en kruidenboter. Wilt u de dag goed beginnen? Kom dan bij ons langs voor een lekker ontbijt. Voor € 8,00 heeft u een uitgebreid ontbijt met verse koffie en jus d’orange, yoghurt met fruit, een croissantje met ham en kaas, huisgemaakte jam, hagelslag en een gekookt eitje.

Passie voor de zaak

Bij Jansen & Janssen – Coffee & More hebben wij hart voor de zaak. Vanuit onze achtergrond in de horeca en gediplomeerd als gediplomeerd barista zijnde, willen wij onze gasten laten genieten van onze producten. Wij hechten net als u, waarde aan goede koffie. Niet alleen de smaak, maar ook de herkomst is voor ons belangrijk. Zo maken wij alleen gebruik van koffiebonen die het Max Havelaar Keurmerk hebben. Zo bent u verzekerd van een heerlijk bakje, ethische koffie. Ieder seizoen wisselen wij de koffie af, zodat koffie drinken in Heerlen nooit hoeft te vervelen. Voor een kopje verse thee bent u ook van harte welkom. Naast muntthee of citroen-gember thee, hebben wij ook 85 andere smaakjes in theezakjes waar u uit kunt kiezen. Onze vitrine ligt vol met vers gebak en andere lekkernijen die wij zelf maken. Kom dus gezellig bij ons langs voor koffie en gebak!

 

Jansen & Janssen - Coffee & More, voor al uw lekkers

Bij onze lunchroom in Heerlen kunt u dus terecht voor zowel ontbijt, lunch als een heerlijke high tea. Maak het uzelf gemakkelijk door voor één van de samengestelde pakketten te kiezen. Met een Healthy box heeft u een heerlijke lunchbox met broodje, jus, koffie, salade en een zelfgemaakte notenreep! Onze pakketten zijn gemakkelijk af te halen voor een lunch to-go. Met een bezoekje aan de binnenstad van Heerlen centrum, komt u gezellig bij ons langs voor een pauze om even lekker te genieten. Neem gerust contact op wanneer u iets wilt bestellen, of een high tea in Heerlen wilt reserveren. Bij Jansen & Janssen – Coffee & More staat de deur altijd open!