Skip to content

Koffie drinken in Heerlen

Bij onze lunchroom bent u van harte welkom om een kopje koffie te drinken in Heerlen. Wij hebben een breed aanbod van verschillende soorten waardoor er voor iedere smaak wel wat te vinden is. Bij Jansen & Janssen – Coffee & More kan u terecht voor overheerlijke koffie, maar ook zo veel meer! Wij willen onze gasten graag laten genieten van onze kwaliteitsproducten. Voor een vers ontbijt, volledige lunch of een high tea in Heerlen bent u bij ons aan het juiste adres! Geniet u liever van een pakket to-go? Met onze volledig samengestelde pakketten haalt u alles in huis om van een heerlijke lunch of high tea te genieten.

Passie voor koffie

Voor koffie drinken in Heerlen komt u gezellig bij ons langs. Wanneer u een rondje door de binnenstad van Heerlen aan het doen bent, is Jansen & Janssen – Coffee & More de ideale stop voor een kopje koffie en wat lekkers! Als gediplomeerd barista hechten wij waarde aan kwaliteit koffiebonen en unieke smaken. Wij wisselen ieder seizoen af, zodat we u kunnen blijven verrassen met heerlijke koffie. Niet alleen de smaak, maar ook de achtergrond van de koffie is belangrijk. Onze koffiebonen zijn voorzien van het Max Havelaar keurmerk. Hierdoor is onze koffie op een ethische manier vervaardigd en is goed voor milieu en voor de werkers. Geen koffiedrinker? Met 85 verschillende soorten thee is er ook voor de theeleuten genoeg te kiezen. Trakteer uzelf op één van onze vers gemaakte gebakjes of cakes voor het ideale koffie/thee uurtje!

Ambachtelijk bereide broodjes

Met een breed assortiment van ambachtelijk bereide broodjes heeft u altijd wat lekkers te kiezen. Wij maken gebruik van versgebakken brood met rijkelijk belegde producten. Met een uitsmijter ham kaas, gelegen op 2 sneetjes van onze verse boerenbrood kunt u er voorlopig weer tegenaan! Of kies voor onze panini ‘Spanje’, met chorizo, kaas, olijf, ui en tomaat voor een hartige lunch. Ook voor de niet- vleeseters hebben we genoeg keuze. Een broodje hummus of een vegetarische tosti is een diervriendelijke optie waar iedereen van kan genieten. Zo bent u niet alleen welkom voor koffie drinken in Heerlen, maar ook voor een uitgebreide lunch!

Bezoek onze lunchroom in Heerlen

Kom gezellig bij ons langs bij onze lunchroom in Heerlen. Wij verwennen onze gasten graag met een heerlijk ontbijt, lunch of high tea. Wanneer u met een groep komt, kunt u gemakkelijk online reserveren om één van onze samengestelde boxen te bestellen, of langs te komen voor een high tea. Door onze centrale ligging in de binnenstad, loopt u gemakkelijk bij ons binnen om koffie te drinken in Heerlen. Wij verwelkomen u graag met een lach en open deur!