Skip to content

High tea in Heerlen

Bij Jansen & Janssen – Coffee & More bent u aan het juiste adres voor een high tea in Heerlen. Ideaal voor een dagje uit met vriendinnen of familie. Met maximaal 6 personen heeft u meer dan genoeg keuze uit heerlijke zoete en hartige hapjes, om uitgebreid te genieten! Kom gezellig bij ons langs bij onze lunchroom in Heerlen. Door onze centrale ligging zijn wij gemakkelijk te bereiken tijdens een bezoekje aan het centrum. Wilt u buiten de deur genieten van een high tea? Bestel dan onze high tea box voor twee personen. Zo kan thuis of buiten de deur genieten van lekkere hapjes.

Rijkelijk belegde broodjes

Met een high tea in Heerlen, is er voldoende lekkers om uit te kiezen. Onmisbaar tijdens een high tea zijn de sandwiches die rijkelijk belegd zijn met de meest verse producten. Ook kleine wraps en mini pita’s zijn een smakelijke aanvulling. Bij Jansen & Janssen – Coffee & More hebben wij een passie voor zoetigheid, waardoor wij ons eigen gebak en taart maken. Tijdens een high tea in Heerlen kunt u genieten van met liefde gemaakte zoetigheden. Met gebak, bonbons en scones met zelfgemaakte jam en hagelslag is het gegarandeerd smullen!

Verse koffie

 

Ook voor heerlijke koffie drinken in Heerlen kunt u bij Jansen & Janssen – Coffee & More terecht. Wij zijn gediplomeerde barista’s die waarde hechten aan goede koffie. Onze koffiebonen zijn met zorg uitgekozen en wij kiezen elk seizoen weer voor een nieuwe smaak. Zo blijven we u verrassen met unieke koffie. Wij vinden het ook belangrijk dat de koffiebonen op een verantwoorde manier zijn vergaard. Hierdoor is onze koffie voorzien van het Max Havelaar Keurmerk. Zo kunt u onbezorgd genieten van ethische koffie. Met een high tea in Heerlen, kan thee natuurlijk ook niet ontbreken. Met onze verse muntthee of Gember Citroen thee komt u helemaal tot rust. Met meer dan 85 andere soorten zakjes thee is de keuze reuze!

Wij heten u graag welkom

Voor een high tea in Heerlen bent u bij ons van harte welkom! Vul ons reserveringsformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op om een plekje te reserveren. Ook voor ontbijt en lunch komt u gezellig bij ons langs. Wij verzorgen heerlijk vers belegde broodjes, panini’s, tosti’s en salades voor een uitgebreide maaltijd. Hierbij maken wij alleen gebruik van verse producten en bieden een uitgebreid aanbod met meer dan 50 verschillende broodjes op ons menu. Bij Jansen & Janssen – Coffee & More verwelkomen we u graag voor de zoete of de grote trek!